De Naturij - Kinderboerderij/natuur- en milieucentrum

Nieuws

09-06-2017
VRIJWILLIGER GEZOCHT: VERZORGER EXOTISCHE DIEREN

Vanaf heden zijn wij op zoek naar een vrijwilliger (m/v) om ons te helpen met de dierverzorging van exotische dieren. Het betreft de zondag van 09.00 tot 17.00.

Wat ga je doen?

Het gaat met name om de dierverzorging van onze reptielen. Je geeft de reptielen eten en water en geeft extra zorg aan de dieren die het nodig hebben. Je steekt tijd in het handtam maken van onze nieuwe dieren en het schoonmaken van de verblijven.

Wij verzorgen nog geen rondleidingen maar als je dat leuk vindt dan willen we dat graag samen met jou opzetten.

Interesse?

Ben je 14 jaar of ouder, je woont in de omgeving Drachten, wilt ervaring opdoen met reptielen en je lijkt het leuk om in een jong team te komen werken, stuur ons dan een uitdagende e-mail (boerderij@naturij.nl) waarom jij graag bij ons zou willen komen werken.

 

20-04-2017
SPEELHAL DICHT VAN 1 TOT EN MET 6 MEI

Het zal je niet ontgaan zijn dat de speelhal een ware metamorphose heeft ondergaan. Er is o.a. een flink stuk aangebouwd. Dit betekend niet alleen meer zitruimte maar ook meer speelruimte. Van 1 tot en met 6 mei is de speelhal gesloten i.v.m. het plaatsen van een nieuwe speelstructuur met o.a. een powertower. Bedankt voor uw geduld en excuses voor de eventuele overlast en ongemak.


19-04-2017
PREVENTIEVE MAATREGELEN IVM VOGELGRIEP OPGEHEVEN

De vogels, kippen, eenden, ganzen e.d.hoeven niet langer meer binnen te blijven. Staatssecretaris Van Dam heeft de ophok- en afschermplicht ingetrokken. Het gevaar voor verspreiding van de vogelgriep is dusdanig afgenomen dat de maatregelen niet meer nodig zijn.


     
ACTIVITEITEN

Wat valt er te beleven op De Naturij? Kijk bij het activeitenoverzicht op onze website.

Of ga voor het laatste nieuws naar onze Facebook-pagina of check onze Twitter account of Instagram account door op onderstaande iconen te klikken.